SOUTH POLE 1911-2011
From 25 October 2011 to 15 January 2012
Find us on Facebook
TWO MEN, ONE GOAL
05 October 2011
9
THE PARTY STARTED
Target: South Pole

Yesterday (Tuesday 4th. of October) we made the official presentation of the 1911-2011 SOUTH POLE project, at the Colet Sports Museum of Barcelona, in the presence of the General Secretary of Sport in Catalonia, a good number of journalists, and many friends and supporters who came to support us.

In the links below you can see some of the most important news of that have gone out on radio and TV:

- TVE: TELEDEPORTE

- BTV: INFORMATIUS

- TVE: INFORMATIU MIGDIA

- CATALUNYA RADIO (Sports news al along the day)

- COM RADIO (Program Sergi Mas)

Now that party has definitely begun, and it has also started the countdown to leave for Chile and make final preparations for the start of the adventure.

Carles with BTV
Albert with TVE
With Ivan Tibau (Sports General Secretary)
Comments
JUANMA MANUEL DE HARO NAVARRO
11 October 2011
21:11 H
ANIM NOIS, HE ESCOLTAT AVUI A LA RADIO LA EXPEDICIO QUE FAREU AL POLO SUD. TANS SOLS DIR-VOS QUE MOLTS ANIMS I QUE PODEU ACONSEGUI-HO, UNA ABRAÇADA DE FORÇA
johnny jones
11 October 2011
01:54 H
ARBERT Y CARLES .A días de esta gran aventura, le deseamos el mayor de los éxitos a estos dos gladiadores en busca de un objetivo, es una gran hazaña que llenara de orgullo a todos los que les conocemos
Es un tiempo de preparación y de seguro ha de necesitar espacio y tiempo para prepararse, de seguro será una experiencia inolvidable como las que nos han acostumbrado a brindarnos, los pioneros hace 100 años han de ser inspiración y desde la República Dominicana le damos nuestras energías para que el éxito sea rotundo y nuestras oraciones para que sepan que estamos con ustedes , la naturaleza tiene esa ventajas que encontrarnos con ella en la singularidad de los espacios donde no todos se atreven es,'' Un encuentro con nosotros mismos''
Albert , todo el equipo de Coamco le dará seguimiento a tu travesía extrema , bendiciones
Montse García
10 October 2011
16:12 H
Bona tarda¡¡
Com a Directora i responsable de l'Expedició Pol Sud Sense Límits vull desitjar-vos tota la sort del món.
Vam ser la primera expedició mundial de persones amb disCAPACITAT en arribar en expedició sense ajuda externa al Pol Sud, així com els primers catalans en fer-ho i en tenir l'honor de fer onejar la senyera en aquest lloc tan mític del planeta.
No va ser una tasca fàcil, per això reconec el vostre esforç i sacrifici potser com poques persones. Viure aquesta experiència ens va fer i ens fa obrir un món de possibilitats a la societat i compartir valors com mai ho hauríem somniat.
Vam tenir el plaer de ser rebuts a la Base americana d'Amundsen Scott i podreu trobar allà el primer rellotge solar en funcionament al Pol Sud de la história que els hi van fer lliurament i que tenim l'honor estigui instal.lat en la mateixa.
Juntament amb la expedició vam realitzar experiments científics amb el CSIC i tasques de divulgació que encara portem a terme.
Em seria una satisfacció fer-vos lliurament d'un expemplar del nostre llibre i ben properament es podrà gaudir de la aventura amb una pel.licula documental dirigida pel director premi Goya Pere Joan Ventura amb la banda sonora que el cantant Macaco ha compost i interpretat pel nostre projecte i que ja es pot escoltar al seu darrer album.
Ens posem a la vostra disposició i us fem arribar tots els nostres ànims per aquesta aventura que heu encetat.

Una abraçada a tot l'equip¡¡

Montse García
Marilyn
10 October 2011
15:12 H
Los mejores deseos! Estaremos siguiendo!!
Joel
08 October 2011
08:59 H
Sort en aquesta gran aventura!
1
2
»
Take part! Write your comment
Name*:
E-mail:
Write the text on the image*:
Comment*:
* Mandatory fields
SOUTH POLE 1911-2011 Powered by: www.albertbosch.info