MARATHON DES SABLES
Del 03 al 09 abril del 2011
EL SÀHARA A PEU I EN AUTOSUFICIÈNCIA
20 marzo 2011
3
DORSALES DE CARRERA
El desierto a la vista

Los miembros del SABLES.CAT seremos el equipo español más numeroso en esta edición de la "Marathon des Sables".  Somos 7 componentes que nos organizaremos en dos grupos: El "Sables.Cat-1" y el "Sables.Cat-2".

Evidentemente  nos planteamos la carrera como una pura experiencia muy intensa dentro de un deporte (el correr) que nos apasiona, y somos plenamente conscientes de que no podemos aspirar a ningún buen resultado en la clasificación general. Pero a pesar de ello, estamos convencidos de que podemos ganar el premio a la ilusión y el buen rollo, pues durante el largo tiempo de preparación y entreno, ya hemos exprimido al máximo todo el proceso como grupo bien integrado.  Y todo ello hace que vivamos esta aventura como si fuésemos un equipo oficial de élite, ya que vivimos cada detalle y cada momento con el convencimiento de que estamos haciendo una cosa realmente especial.

Ya nos han comunicado los números que llevaremos en la carrera, y son los siguientes:

  • - 493: ALBERT BOSCH
  • - 494: JORDI FONT
  • - 495: JOAQUIM TRIBÓ
  • - 496: CRISTINA SANS
  • - 497: DAVID SAPORTA
  • - 498: JORDI VILA
  • - 499: JOSE ARIMANY

Los 7 dorsales están en la lista de salida de la "26 Marathon des Sables"... ahora el objetivo es que los 7 estén también en la lista de llegada de esta mítica carrera.

Comentarios
joan cabanas
23 marzo 2011
15:51 H
va!!! jordi am dos "collons" demostreu qui son els millors!! visca els osonencs i visca jó!!!!!
Albert Bosch
21 marzo 2011
20:25 H
Hola Josep... Gràcies pels teus ànims... I efectivament, al redactar-ho s'ha traduït diferent lo del Equip Català o Equip Espanyol... En realitat, tot això prové de que a la meva pròpia web, tinc un munt de visites d'arreu de l'estat espanyol; i per això tots els textos els faig sempre com a mínim en català i en castellà, i a ser possible, també en anglès. I com que aquí tothom és extremadament sensible amb tots aquests termes 'polítics' o 'geogràfics', en la versió castellana s'enfoca d'una manera, i en la catalana d'una altre, perquè tothom ho entengui com vulgui i no ens posem en lios... que entre compromisos amb patrocinadors i les diferents maneres de pensar de tothom, intentem ser neutrals al màxim i deixar les reivindicacions per un altre foro que no pas aquest que ha de centrar-se en el seu objectiu bàsic: L'Esport
Josep Dalmau
21 marzo 2011
15:26 H
Molta sort Albert a tú i a tots els components dels dos equips que formeu.

Una pregunta: Perquè en català sou l'EQUIP CATALÀ més nombrós en aquesta edició de la "Marathon des Sables" i en castellà i anglès sou l'EQUIP ESPANYOL més nombrós en aquesta edició Ide la " Marathon des Sables "
1
¡Participa! Escribe tu comentario
Nombre*:
E-mail:
Escribe el texto de la imagen*:
Comentario*:
* Campos obligatorios
MARATHON DES SABLES Powered by: www.albertbosch.info