POLO SUR 1911-2011
Del 25 de octubre del 2011 al 15 enero del 2012
Find us on Facebook
DOS HOMES, UN OBJECTIU
22 enero 2012
5
LA AVENTURA CONTINÚA EN www.albertbosch.info
La tienda en el último día de expedición

Hoy publico la última crónica en esta web del proyecto del Polo Sur. Iniciamos la aventura de este Blog a principios de Octubre, anunciando la presentación oficial de la expedición, y la damos por terminada ahora que ya se ha completado el reto y se ha comunicado largamente durante y después de todo.

Ello no significa que no haya más noticias relacionadas, pero al derivar ya hacia un tema más personal mío que no del proyecto en global, y al enlazar con otras cosas que no tienen relación directa con él, se podrá seguir todo el contenido en mi web personal: www.albertbosch.info

Así pues, a todos los que queráis seguirme a mí y a los temas que trato siempre relacionados con la aventura de vivir en general, bien sea a nivel personal, deportivo o profesional, os invito a conectaros directamente a mi página.

Como comentaba en una de las crónicas del blog del Polo Sur, y citando directamente al filósofo danés Sören Kierkegaard, considero que "La vida no es un problema para ser resuelto, sino una realidad que ha de ser experimentada". Y esta es la filosofía que impregna todo lo que hago y lo que voy comentando en mi web.

Vamos estando en contacto, pues siempre hay nuevos proyectos por realizar, nuevos retos para soñar y nuevas aventuras para vivir.

Brindis a la llegada a la base de Union Glacier, después de completar el proyecto
Comentarios
JL Garcia
25 enero 2012
14:54 H
Tio, engega algo més ja que tinc ganes d'escriure parides.... vaaaa, sispli....

Aaaaabraçades!
Mònica Palencia
24 enero 2012
16:15 H
Tot l'equip d'INVERGROUP també estem orgullosos d'haver viscut aquesta aventura de forma tan intensa com la resta de seguidors; però sobretot estem orgullosos de tenir l'oportunitat diària de viure aquesta vida que hem d'experimentar, en companyia de l'Albert. Qui el coneix sap que cada paraula, cada sentiment que ens ha transmès durant aquests últims mesos a través d'aquesta web, eren reals... eren l'essència d'ell mateix. A INVERGROUP fa temps que estem entrenats amb la seva filosofia... i el millor de tot, és que funciona! Fins ben aviat!!!!!
Jordi Munell
23 enero 2012
14:27 H
Molt bé !!!
a esperar la propera aventura, com els contes del Tintín. On més anirà l'Albert Bosch al proper capítol ??
Salutacions
Tot l'equip de Tornasol Aventura.
Pol Galán Marcos
22 enero 2012
22:24 H
Hola TINTIN CATALÀ,
Ara no sé si ja has trobat el POL o encara l'estàs buscant, que no t'has enterat que el POL soc joooooooo, a veure si t'enteres.
I la meva pilota, jo vull aquella canica gran que surt a la foto i si no me la portas plorarè, UAAAAAAAAA...
No t'ho creguis que jo soc molt bon jan.
Amoretes i abarçades.
Pol Galán Marcos.
Rafael i Anna
22 enero 2012
22:16 H
Hola amics,
Com a component de l'equip POL SUD 1911-2011, ha estat un plaer compartir amb tots vosaltres aquesta increible aventura de l'Albert Bosch, veure l'evolució dia a dia del vostre escalf i els vostres ánims, que sense aquests, els moments mès dificils habesin estat pitjors.
A tots, amics, seguidors, internautas anómins, col·laboradors, patrocinadors, etc...
GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES.
Albert, tanquem una pàgina mès, obrim el futur...
CONTINUARÁ...
Rafael, Anna i tot Instalgroup.
1
¡Participa! Escribe tu comentario
Nombre*:
E-mail:
Escribe el texto de la imagen*:
Comentario*:
* Campos obligatorios
POLO SUR 1911-2011 Powered by: www.albertbosch.info