POLO SUR 1911-2011
Del 25 de octubre del 2011 al 15 enero del 2012
Find us on Facebook
DOS HOMES, UN OBJECTIU
04 enero 2013
9
UN AÑO DE LA LLEGADA AL POLO SUR
LLegada al Polo Sur (4/1/12 14h50)

Hace exactamente un año, a las 14h50 del día 4 de enero de 2012, estaba abrazado a la bola que indica el punto exacto del Polo Sur geográfico de la tierra. Después de 67 días de expedición de los cuales 48 estuve totalmente solo para recorrer el 98% del trayecto, conseguí llegar al punto más austral de nuestro planeta después de haber cruzado integralmente la Antártida desde la costa usando solo mi propia energía y sin recibir ningún tipo de suministro exterior.

Recordar aquel momento es y será siempre especial en mi vida. Pero hoy, al celebrar el primer aniversario, quiero dedicar una vez más aquel hito a toda la gente que me ayudó a conseguirlo: Mi equipo de trabajo de 7 personas trabajando durante casi un año y medio para hacerlo posible entre todos. Mi familia que me apoyó en todo momento. A los patrocinadores que arriesgaron mucho dinero en el proyecto. A los medios de comunicación que siempre me mostraron su apoyo. A todos los seguidores que me enviaban energía constantemente. Y, como no, a mi compañero Carles que no pudo continuar por una serie de problemas físicos justo en la parte inicial del trayecto.

Ha sido un año de celebraciones, conferencias, reconocimientos, reflexiones, aprendizajes y muchas sensaciones que a todos los implicados nos habrá enriquecido de una forma u otra.  Ahora ya tengo terminado un libro que saldrá en marzo y que recoge tanto la parte esencial de esta aventura como todos los aprendizajes y reflexiones que de ella se pueden extraer y que pueden ser de utilidad a todo el mundo para soñar y realizar muchos proyectos en su vida para conseguir aquello tan mágico que es pasar de hablar y soñar la vida a ¡vivirla!

Continuamos soñando y trabajando para hacer realidad otros proyectos, pues al fin y al cabo, la vida es esto, ¿verdad?... empalmar toda una serie de proyectos que al final son los que compondrán nuestro gran proyecto vital.

A todos los que me sigan de una forma u otra y piensen que, al final, la vida es una magnífica aventura que seguro que vale la pena de vivirla intensamente, les brindo este primer aniversario.

Avanzando solo hacia el Polo Sur
Mi casa durante 67 días
Comentarios
Perepau Llistosella
21 julio 2013
18:22 H
Hola!
Magnífic Blog!
Us volem convidar a fer una ullada al projecte de micromecenatge d'un joc de taula per a dos jugadors, 1911 Amundsen vs Scott que preten reviure la gesta.
Es un interesant joc de breu durada, on es pot fer canviar el resultat que va ocòrrer ara fa 102 anys. Moltes gracies
http://www.verkami.com/projects/6004-1911-amundsen-vs-scott
Triarkadi
05 enero 2013
23:06 H
Ja ha passat un any!!!!?????
Felicitats
Francesc Comellas
05 enero 2013
11:09 H
I amb quina il?lusió seguíem les cròniques que feies des de l?altre punta de mon, quins nervis pensant com acabaria tot plegat, però ho vam gaudir molt, després la magnífica peli que heu fet i malgrat li vas donar poc material al pobre Joan, ha quedat molt xula.
Amb moltes ganes de llegir el llibre i descobrir una mica més d?aquell mon de soletat que vas viure.
També ja apunt per veure si tira endavant el projecte 2014 i saber amb qui aniràs al PN, parlaves d?un noruec, Børge Ousland poder?, si és així ja et passaré un docu de la seva aventura ?Darrera les passes de Nansen?, espectacular.
Una abraçada i molt bons reis, aquest any si, a casa.
Albert Bosch
04 enero 2013
18:18 H
Teresa: Veig que després d'un any encara no t'has curat... continues estant com un llum ;-) i tant divertida com sempre!!! Anyoro els teus comentaris al blog de quan estava a sobre el Gel...

Joel: Si només he inspirat a una persona (com tu m'has dit en algunes ocasions), ja dono per vàlit tot l'esforç realitzat.

Rafael: Sempre estàs amb mi en tots els moments... els bons i els dolents. Això és el millor valor

Montse: La que vas liar portant el blog durant l'expedició... Espero que aviat tornem a la Guerra!

Mònica: Ara estem en una altre expedició extrema on tenim l'ocasió de posar a la pràctica tots els aprenentatges que en vàrem extreure de l'Antàrtida.

A tots: Gràcies pel seguiment i els vostres comentaris...
TReSa
04 enero 2013
17:02 H
Com passa el temps, Albert! Ara m'adono que fa un any que espero les bosses de gel que et vaig demanar, i no diguis que no en vas trobar! I el trineu on és? Per què no el portes a les conferències com et vaig dir? Ja diuen que si vols que una feina es faci ben feta, l'has de fer tu mateix. Així que apunta'm a la propera excursió. Ja veure com surto del frenopàtic aquest. Per cert, diga-li al teu cunyat que em vingui a veure algun dia no? o és que no va sobreviure a les darreres vacances al càmping? És clar que sí, som gent valenta!
P.S. Porteu-me mousse d'aquell i powerbars a dojo que els electroshocks donen molta gana!
1
2
»
¡Participa! Escribe tu comentario
Nombre*:
E-mail:
Escribe el texto de la imagen*:
Comentario*:
* Campos obligatorios
POLO SUR 1911-2011 Powered by: www.albertbosch.info